top of page

de Nacht van 2022

 Op 8 April 2022 organiseerde de NachtCie van '21-'22 een Nacht van de Sociologie met het thema 'Grenzen, zeg maar niets'. Met vragen als 'Waar ligt de grens over wat gezegd mag worden?' en 'Wie bepaalt de grens van normaal zijn?' hebben de sprekers van de avond, Edino van Dorsten, Karlijn Roex en Ruben Gowricharn hun kijk op grenzen in onze samenleving belicht. De avond werd op hilarische wijze afgesloten door cabaretier Boban Braspenning. 

de Nacht van 2021

 Op 4 maart 2021 heeft de NachtCie '20-'21 de allereerste online editie van de Nacht van de Sociologie georganiseerd. Met het thema Waarheid of Waanzin vanwege de opkomst van nepnieuws en viruswaanzin tijdens de pandemie, werd dit een unieke en succesvolle nacht. Sprekers deze avond waren: Mark van Ostaijen, Madelijn van den Nieuwenhuizen en Jaron Harambam. 

de Nacht van 2019

 17 maart 2019 organiseerde de NachtCie van '18-'19 een Nacht van de Sociologie in het thema 'De strijd met gezondheid'. De sprekers van deze editie van de Nacht waren Renee Kelder over haar GHB verslaving en Sylvia Amee over haar eetstoornis. De avond werd afgesloten door cabaretier Thijmen Dokter. 

bottom of page