De Nacht van de Sociologie 2019

Op 7 maart 2019 wordt in het Platformtheater te Groningen de Nacht van de Sociologie: 'De strijd met gezondheid' georganiseerd. Om een indruk te krijgen van wat de Nacht dit jaar allemaal zal omvatten geven wij hieronder ons programma van de Nacht van de Sociologie 2019.

Sprekers

Renee Kelder (1985) is auteur en columnist en gastspreker verslaving. In 2014 debuteerde Renee met ‘De Parttime-junkie’, een autobiografisch boek over haar verslaving aan de drug GHB. Naar aanleiding van haar boek en haar ervaringen spreekt Renee over drank, drugs, doorzettingsvermogen en verslaving in Nederland en België. 

Sylvia Aimee (bekend van de Beste Singer/Songwriter en DWDD) worstelde met een eetstoornis. Haar ervaringen verwerkt ze in haar nummers. 

Comedy

Tijmen Dokter stond in 2018 in de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival. In Mijn Strijd neemt Tijmen je mee in zijn hoofd waarin hij stranden bestormt en steden bevrijdt. De Tweede Wereldoorlog is een vat vol verhalen en hij wil ze allemaal vertellen. Verhalen over vrijheid, opoffering en heldenmoed, verhalen over leed, maar vooral verhalen met humor. Van de slagvelden in Normandië tot in de tuin van zijn oma, voor Tijmen is de oorlog overal.

Live muziek

Afterparty

Tijdens de afterparty zal een DJ de muziek verzorgen, zodat we onder het genot van een drankje nog even kunnen nagenieten en een beetje los kunnen gaan na een mooie Nacht. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now