Geschiedenis

De eerste Nacht van de Sociologie werd georganiseerd in 2004. Zes enthousiaste en gedreven sociologie-studenten hadden het idee eens iets anders te organiseren dan een avond met lezingen of juist doorzakken in de kroeg. Het hoogst haalbare werd ingezet en de Nacht werd geboren: Een avond met zowel inhoud als gezelligheid. Informatieve sprekers, muziek en ruimte voor een informeel gesprek. Enerzijds aan het denken gezet worden door interessante beschouwingen, anderzijds alles weer loslaten op de dansvloer.

 

Groot enthousiasme vanuit studenten, vakgroep en faculteit zorgt ervoor dat sinds 2004 de Nacht van de Sociologie niet bij één keer is gebleven. In de jaren die volgen zet de Nacht van de Sociologie zichzelf weer ieder jaar op de kaart. De Nacht is gegroeid, heeft zich ontwikkeld en heeft een podium gegeven aan spraakmakende sprekers, cabaretiers, wetenschappers maar ook aan interessante nevenactiviteiten als workshops en discussies. 

Ook in 2018 zal de Nacht niet zomaar aan je voorbij gaan. Een frisse, enthousiaste commissie zet dit jaar haar schouders eronder om wederom een fenomenale Nacht van de Sociologie te organiseren. Grootser dan ooit tevoren, vernieuwend en vol met verrassingen. Kortom, de vijftiende Nacht van de Sociologie wordt een nacht om nooit te vergeten.

 

De Nacht van de Sociologie 2019

Op 7 maart 2019 wordt de vijftiende Nacht van de Sociologie georganiseerd. Met als thema 'De strijd met gezondheid' belooft het een fantastische Nacht te worden.

 

De Nacht van de Sociologie 2019 wordt wederom georganiseerd door een veelzijdige en enthousiaste commissie vanuit de studie Sociologie aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Wij presenteren u, de NachtCie '18-'19 (v.l.n.r.):

 

 

e

Lyanne Levy - Promotie

Niels Helder - Penningmeester

Joren Prins - Voorzitter

Marion Bosma - Secretaris

Aziza Zijlstra - Acquisitie I

Tobi Vos - Acquisitie II

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now