De NachtCie '14-'15

Dit jaar wordt de Nacht van de Sociologie georganiseerd door een veelzijdige commissie, welke hier aan u gepresenteerd wordt.

SJOERD GREEVEN

Dit jaar zorgt Sjoerd ervoor dat alles in goede banen wordt geleid binnen de commissie. Deze vijfdejaars sociologiestudent is trotse voorzitter van de NachtCie.

 

FENNA SPEERSTRA

Fenna is tweedejaars sociologiestudent. Voordat zij deze zomer aan de slag gaat voor het Promoteam van de KEIweek, is zij nu verantwoordelijk voor de acquisitie van de Nacht van de Sociologie.

 

LIEKE STOKKERS

Na haar studie communicatie-wetenschappen in Enschede is Lieke naar Groningen gekomen en volgt nu een schakelprogramma naar de master sociologie. Lieke richt zich binnen de commissie op de inhoud van de Nacht.

 

WOUTER VAN TONGEREN
Derdejaars sociologiestudent Wouter volgt sinds dit jaar ook de studie Economie. Dat hij goed met de cijfertjes is blijkt wel, want hij maakt een uitstekende penningmeester voor de NachtCie.

 

DORINA VAN DELFT

Dorina is derdejaars sociologiestudent en heeft een voorliefde voor grafisch ontwerp. Zij is dan ook verantwoordelijk voor de promotie van de Nacht van de Sociologie.

JILDOU DE JONG

Jildou is een goedlachse tweedejaars sociologiestudent en wereldreizigster. Zij richt zich dit jaar samen met Lieke op de invulling en inhoud van de Nacht van de Sociologie.